Figyelemreméltó
2014. november 22. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Figyelemreméltó

 

A Gyülekezetvezetés.blog oldaláról tallóztam. 2014.nov.20.-iki bejegyzés.

Thom S. Rainer: A 10 leggyakoribb ok, amiért egy érdeklődő sohasem jön újra

Posted: 20 Nov 2014 10:05 PM PST

Ha rendszeres látogatója vagy egy gyülekezetnek, valószínűleg már te is felfigyeltél egy jelenségre. Egy érdeklődő megjelenik az istentiszteleten, de aztán sohasem látod újra. Sajnos számos gyülekezetben ez az általános helyzet.

barátságos-gyülekezet.jpg

Végeztem egy internetes felmérést, amelyben megkérdeztem ezeket a „csak egy alkalomra ellátogató” vendégeket, miért választják a távolmaradást? Miközben számos problémával magam is tisztában voltam, el kell ismerjem, néhány válasz igencsak meglepett. Bár ez a felmérés nem tudományos alapossággal készült, az eredmény mégis nagyon elgondolkodtató. Az alábbiakban az adott válaszok (csökkenő) gyakorisági sorrendjében felsorolom a távolmaradásra adott 10 leggyakoribb indokot:

( Érdemes végigolvasni...)

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr136923209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kereso75 · http://kereses.blog.hu 2014.11.22. 19:58:03

Kérlek ne másold át, ezt nem "illik". Inkább hivatkozz rá, úgy hogy mondjuk az első két bekezdést átveszed, és aztán az eredeti oldalon olvasható tovább. Köszönöm!
süti beállítások módosítása