IGEN
2017. szeptember 04. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

IGEN

Igen. A világ már soha többé nem lesz olyan, mint eddig. Sokkal drasztikusabb változásokon megy át. Visszavonhatatlanok már. Igen. Az Isten elkezdte felvonni a vitorláit. Már nem minden ima ér a mennyig. Már sokkal nagyobb az ellenállás a második égben. Egyre több érthetetlen és kiszámíthatatlan dolog történik a földön is. A káosz egyre sűrűbb lesz. Ezt onnan tudom, hogy Isten a Bibliában előre megmondta, olyan idők jönnek, amilyenek még soha nem voltak. És akkora nyomorúság, hogy senki nem élné túl, ha Isten nem rövidítette volna meg ezeket a napokat, az övéiért. Mindenki mindenki ellen fog támadni. És megrendülnek az egek is, nem csak a föld. És leesnek a csillagok az égről. Senki nem tudja megakadályozni ezeket. A mikor-t nem tudja senki, de hogy biztosan bekövetkezik 100%. Isten nem hazudik. Mikor számon kéri tőle az ember, hogy miért, és panaszolja, hogy már nem hisz az imádságban – akkor Isten már elfordította róla a fülét: mert ő sem hallgatta meg az Ő Szavát. Nem hitt Benne. Abban, hogy létezik. Abban, akit Ő Küldött: a Fiában. Nem hitte el azt, amit Isten tett az Ő Fiával együtt az emberért. Hazugnak tartotta.

Bekövetkezik, amit Isten megjövendölt. Visszajön az övéiért, Izrael maradékáért, a többiekre pedig, akik nem ismerték el Őt Annak Aki, a pusztulás vár. És ezzel még nincs vége. Még majd számolni kell a tettekért is előtte.

Most még van egy kis rés az időben, hogy az ember beláthatja, hogy tévedett, beismerheti, hogy nem ismerte el Istent, hogy nem bízott benne, hogy bűnös. És akkor Jézus Krisztusban még átveheti bűnei bocsánatát. És megmenekül.

Azt hiszem most van az az idő, amikor azt kell mondani az embereknek, még rettentéssel is: térjetek meg és keresztelkedjetek meg a bűneitek bocsánatára, és veszitek a Szent Lélek ajándékát.

Júdás apostol levele!

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr512803946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása