Vetés és aratás
2009. május 07. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Vetés és aratás

Ezt a számot olvastam ki ma reggel. Evangéliumi kiadó. Olyan volt, mint hívő életem kezdetén... És enélkül a megszentelődő élet nélkül hiába űzünk akár ördögöket is... Ne dobd ki a fürdővízzel a gyereket...

De van benne egy írás a hálás szívről...

Uram, taníts meg engem mindig hálásnak maradnom! Hiszen tulajdonképpen az egész életem egy nagy lehetőség, hogy Téged megismerjelek. Nincs ennél fontosabb. Körülvettél szerető és engem elszenvedő emberekkel, remek férjjel, önfeláldozó anyóssal, fiakkal, él anyukám, a nagynéném, a húgom, mind szeretnek, még ha nem is az én ízlésem szerint, és én is nagyon szeretem őket. A Te ajándékaid ők számomra.

És minden frusztráltságom abból fakad, hogy valami olyasmit szeretnék tenni, ami másnak is tetszik. És ebben "feszülök" halálra, mert ami tetszik a férjemnek, az nem tetszik a gyülekezetnek, a hitbeli elvárásoknak, és fordítva.

De nagyon jó az a tanmese a gyönyörű teáscsészéről...

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr521107506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása