Üdvösség
2010. július 23. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Üdvösség

Egyetlen fenyegetés létezik, amit komolyan kell vennünk: mikor Isten mondja, térj vissza.

Semmi más, amelyiknek kárhoztatás íze van (mert nem tetted meg ezt vagy azt) nem érdekes.

Akkor tudok cselekedni, amikor teljesen biztos vagyok abban, hogy MEGVÁLTOTT VAGYOK, amit INGYEN KAPTAM, KEGYELEMBŐL.

És csak ez után jön, jöhet minden, amit teszek, és nem azért, hogy kiérdemeljem az örök életet, mert azt NEM LEHET, hanem, hálából, ami önként fakad a szívemből.

Minden tanítás, ami ki akarja húzni BIZTOS MEGGYŐZŐDÉSÜNKET - HAMIS!

"...vigyázzatok, hogy az elvetemültek tévelygései el ne sodorjanak, és saját biztos meggyőződéseteket el ne veszítsétek." 2 Péter 3:17

A dicsőség ezért is az Úré, aki a rendelt időben eljött értünk, meghalt értünk, és feltámadt nekünk.

Olvastam olyat, hogy a pokolban is vannak keresztények - ez hazugság. Azok nem keresztények. Olvastam olyat, hogy a mennyben is vannak szomorú helyek - ezt sem tudom elfogadni. Sőt, azt sem, hogy bemutatják a mennyet valakinek, hogy az mondja el nekünk, milyen az, hogy így vágyakozzunk oda.

Meggyőződésem, hogy a menny az a hely, ahol csak és csakis az Úr Jézusban lehetsz, ezért tehát nem a körülötte levő dolgok, hanem Ő MAGA A KAPU, A LEHETŐSÉG, A MENNYEKNEK ORSZÁGA BENNE ÉS ÁLTALA LEHETSÉGES. NÉLKÜLE NINCS.

Ezért aztán a legfontosabb dolgom itt a földön: minél jobban megismerni ŐT.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr762170159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2010.08.08. 14:46:32

Kedves Kata! Az Igefórum oldaláról találtam Blogodra. Örülök hogy bátran írsz az üdv-bizonyosságról,és leleplezed a vallásos,népszerű félreértéseket. (szerény véleményem szerint) Ilyen pl.: >>"Olvastam olyat, hogy a pokolban is vannak keresztények - ez hazugság. Azok nem keresztények. Olvastam olyat, hogy a mennyben is vannak szomorú helyek - ezt sem tudom elfogadni. Sőt, azt sem, hogy bemutatják a mennyet valakinek, hogy az mondja el nekünk, milyen az, hogy így vágyakozzunk oda."<< Urunk áldása legyen rajtad,az olvasókon,és blogodon!

stephy-alias:Nászta Katalin · http://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu 2010.08.08. 20:35:21

@Zsolt520: Köszönöm, kedves Zsolt a kommentedet!
Kell a bíztatás! Áldjon meg téged is az Úr! Én is beleolvasok a blogodba, mert nekem nagyon jól esett, hogy valaki ír nekem!
süti beállítások módosítása