Guti Tünde - Elkezdődött...
2021. május 07. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Guti Tünde - Elkezdődött...

 

Elkezdődött...

2021.05.07

                          Elkezdődött…

 

Körülbelül tíz éve történt… Egyik reggel a férjem, egy különös, hajnali (álom és ébrenlét határán) átélés után arra lett figyelmes, hogy a következő szót hallja: „Elkezdődött.” Maga sem tudta hirtelen, hogy a fülével vagy a lelkével, mert valami megmagyarázhatatlan érzés borította be, ami egyszerre volt félelmetes és lelkesítő.

Olyan erők remegtették meg akkoriban a vallásos, szellemi atmoszférát, amiről nem gondoltuk volna, hogy a mi gyülekezetünkben is megtörténhet.

 

Valóban elkezdődött… Erjedés az egyházban, a szeretet kihűlt, megkérgesedés és más, idegen evangélium. Két testvérünket kizárták a közösségből, majd a férjem is sorra került (vele én is). Barátságok szakadtak szét, sok testvért veszítettünk el, ám kaptunk újakat, így a kevesekkel, a senkikkel futhatjuk a pályát, együtt járhatjuk az Igazság ösvényeit. Ha emberek által gyakran félreértve, hátunk mögött kibeszélve, de Istentől nem elhagyatva.

Igen, elkezdődött… S az évek során egyre jobban beigazolódott, amit korábban csak a szívünkkel láttunk. Az aposztáziában élünk, s én támogatom a férjemet abban a folyamatos harcban, ami a megtévesztés és hazugság leleplezésében, az Igazság hirdetésében és az irgalmasság gyakorlásában termi gyümölcseit.

A küzdelem egyre hevesebb, sok terhet, sebet és fájdalmat hordozunk, mégis bízunk az Úrban, hogy a Jézus által megmutatott keskeny úton haladva elérjük hitünk célját, lelkünk üdvösségét. Tudjuk, Isten oltárán megég minden, ami fa, széna vagy pozdorja, ezért igyekszünk minden erőnkkel maradandó, értékálló kincseket gyűjteni.

 

Az ítélet az Isten házán kezdődik… Talán nem is sok idő múlva… az üldözés is elérkezik…. 

 

„Mindazáltal megáll az Istennek erős fundamentuma, melynek pecsétje ez: Ismeri az Úr az övéit, és: Álljon el a hamisságtól minden, aki Krisztus nevét vallja.” II. tim. 2:19.

 

2021. május 7.                                 Guti Tünde

Forrás:  

https://gutitunde.eoldal.hu/cikkek/blog/elkezdodott....html?fbclid=IwAR1bKTJL7-QM92iXuTGs1u2TfztjgX2X4xSb6CtAQnWb9-y2rE_F2QX7I-E

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr2516525458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása