!
2009. május 18. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

!

Régen "szektába" jártam. Abban a "szektában" MINDENKI szent életet élt. És aki közénk látogatott, vagy megtért, vagy elfutott. De ilyen langymeleg senki sem maradhatott, mint ma nálunk...

Lassan ott tartok, hogy azért könyörgök, hogy az Úr könyörüljön rajtunk, és szabadítson meg attól, amitől MÁR MEGSZABADÍTOTT, csak mi nem akarjuk elhinni...

Szerintem ERRŐL a hitről beszél az Úr, hogy vajon talál-e hitet a földön, mikor visszajön. Mert lehet, hogy nem tudod elhinni, hogy te vagy az evangélista, a gyógyító, a tanító, a pásztor, de azt el kell hinned, hogy SZENT-nek kell lenned, ha meg akarod látni az Urat.

Az ószövetségi apostolokat többnyire azért végezték ki, mert az Úr beszédeit szólták. Akik megalkudtak az emberi véleménnyel, azt az Úr hamis prófétáknak titulálta.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr561127954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása