2010. december 09. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Csak gyáva ne legyen az ember!

Elolvasta a fiú a Viskót, és meg is nyugodott. Nincs megtérve. Valamikor gyerekkorában be is merítették, de aztán nem foglalkozott Istennel, most valamiért mégis elolvasta ezt a könyvet és TETSZETT neki. Rögtön el is ment bulizni.

Egy régi testvért meglátogattam, rég nem jár semmilyen gyülekezetbe, de nekem osztotta a tanácsait.

Értitek miért fontos az IGE?

Nincs más az Igén kivül, ami megőrizhet bennünket a keskeny úton. A Szent Szellem is az Igével karöltve munkálkodik. Nincsenek sémák, de van egy örökkévaló váz, ami megtart, és ez nem a TÖRVÉNY, nem a betű, hanem az élő lüktető, ható, örökkévaló BESZÉDE az Úrnak.

Mindig ehhez kell visszatérni. És ezt bevenni, ezt megfogadni, eszerint élni. Nevezzenek, aminek akarnak bennünket. A mi igazi nevünket Isten adja, Jézus Krisztustól már kaptunk egy nevet, az övét, ami keresztényeknek, azaz Krisztusiaknak, azaz Őt követőknek nevez minket, de nagy a gyanúm, hogy a saját jellembeli tulajdonságainkhoz kapcsolódik majd az a név, amit majd ott fenn személyesen Tőle kapunk.

Én nem vagyok tökéletes. De nem vagyok ebbe belenyugodva. Akarok tökéletes lenni. És ez lehetséges is, hiszen maga az Úr igazít meg naponta.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr742503608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása