volt h.gy.-s tagok és egyebek...
2013. október 22. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

volt h.gy.-s tagok és egyebek...

Bizony vízválasztó Isten Beszéde.

Ne szeressétek ezt a világot. Ami benne van, sőt maga ez a világ is elmúlik. Csak Isten Igéje, s a benne bízók maradnak meg.

Mi ez, ha nem a világ elkárhozása?

Nem az emberek, hanem az ez élet sötétségének fejedelmei ellen van tusakodásunk. Akik a levegőégben vannak.

Jézus Krisztus kiűzte a démonokat az emberekből. Meggyógyította a betegeket, feltámasztotta a halottakat.

Simon mágus varázsolt. Mik ezek, ha nem annak a bizonyítékai, hogy van szellemvilág?

Miről szólnak a filmek? Milyen hatalmat gyakorol, aki a gondolatátvitellel irányít más embereket?

Milyen ősi mágiában hisznek a törzsi népek? A magyarok pld. micsoda energiát tapasztalnak az ország bizonyos helyein, amit aztán kikiáltanak szakrálisnak?

Nem test és vér ellen van tusakodásunk, - mondja Pál.

Mikor megtértem, azaz jó belátásra jutottam, azaz megismertem Az Igazságot, hogy Isten teremtménye vagyok, aki el van veszve ebben a világban, és egyedül Isten mentheti meg, és menti is meg, és már meg is tette Jézus Krisztus által, akkor nyílt fel a szemem Isten kegyelméből a valóságra.

Azt mondja az Ige, úgy éljünk ezen a világon, mintha amink van, nem is lenne, és amink nincs, az is a miénk. Mert mindent nekünk adott, hogy az Isten dicsőségére éljük hátralevő időnket a földön.

Az örömhír-hirdetésbe beletartozik a szabadítás is. Mikor leesik a szemedről a hályog, meglátod Az Igazságot, ahogyan Ezékiel szolgája, Géházi is.

Azt mondja az Írás, mindennel megajándékozott, ami az életre és a kegyességre való. Minden a miénk. Mert Isten Fia a világot megváltotta. És hatalmat adott a benne hívőknek, hogy ördögöket is űzzenek. (De örülni ne ennek, hanem annak örüljenek, hogy neveik fel vannak írva az Élet könyvébe)

Egyetlen imádság sem ember ellen irányul, hanem érte. (Imádkozni is meg kell tanulni)

Maga Jézus Krisztus, mikor itt élt a földön, emberi mivoltban, megtanulta engedelmessége folytán, hogyan győzheti le emberi mivoltát, hogy ne engedjen a kísértéseknek. Ellenállt a sátánnak. Isten Igéjével állt ellene. Úgy győzte le, hogy Isten, az Atya parancsait tartotta be. Azt tette, amit az Atya mondott neki. Úgy nyert erőt, úgy szentelte meg Őt Isten, úgy szállt rá a Szent Lélek, úgy jött a Szellem erejével és hatalmával vissza a pusztából.

És azt mondta, hogy Őt kövessük! Akik bízunk benne, ugyanazokat fogjuk cselekedni, sőt még nagyobbakat is, mint Ő, mert Ő felmegy az Atyánkhoz, és elküldi maga helyett a Szent Lelket, Szent Szellemet!

Bizony, meg kell gondolni, kit választunk: a világ szerinti gondolkozást, vagy az istenit.

MIndezt annak kapcsán írtam, hogy a neten megint megjelent egy volt hit gyülekezetis tag a H.Gy.-t ócsárló interjúja.

Hogy nincs tökéletes gyülekezet a földön, tudjuk. De az igazság akkor is fénylik. És bizony elválasztja a világosságot a sötétségtől. És törvényszerű, hogy akik megtalálják az Igazságot, ami nem ebből a világból való, és ragaszkodnak hozzá, azt az a világ, amelyik nem fogadta, és nem fogadja be, üldözni fogja. De nem fogja tudni legyőzni. Mert ahogy az Igazság feltámadt, úgy fogunk mi is feltámadni Jézus Krisztusban. 

Minek is veszélyeztetné az ember az életét, ha nem bírna az ÖRÖK ÉLET ígéretével, sőt bizonyosságával?

Nehéz letenni az életünket, feladni önmagunkat, de ha megtesszük, hatványozottan kapjuk vissza az ÉLET FEJEDELME által.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr395591754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása