Az Úr vére... (folytatás).
2009. február 16. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Az Úr vére... (folytatás).

Az Úr vére arról beszél, hogy bűnös vagy. És szükséged van a megváltásra. Az Úr vére bűnbánatra kell indítson. A bűneid feletti megszomorodásra. És hogy az Ádámtól örökölt bűnös természeted miket követett el, a tiszta Ige, a víztükör, amibe belenézel, fogja megmutatni neked.

Galata 5:19-21.

Olvasd el: ezek közül miben élsz, mit követtél el, hogy tudd, miből kell megtérned. Ha szereted az Urat. Az Ő vére erről beszél. Ezek a testi cselekedetek. Az Úr pedig azt akarja, hogy feszítsd meg a tested indulataival és a kívánságaival együtt.

Ne legyünk hiú dicsőségkívánók, egymást ingerlők, egymásra irígykedők.

És akkor nem fogsz annyira nyitott felsőrészt viselni, ami szabadon hagyja a tested, hogy odacsábítsa az idegen férfiak tekintetét. Nem fogsz hivalkodóan öltözködni. Nem vállalsz el olyan munkát, ami utálatos Isten előtt, nem fogod kifecsegni mások titkait, és megelégszel azzal, amid van. Sőt, tőled telhetőleg segíteni fogsz a rászorulókon. És mindezt annak nevében, aki téged is megváltott. Nem hazudsz többet, nem is teszel , meg nem is veszel el a dolgokból, nem fogod megkívánni a másét. Tisztességes leszel és nem kíméled magad a munkától. Tiszta és rendes lesz a házad, mert úgy tartod. Kedves leszel, mosolygós és őszinte, mint aki tudja, hogy ő maga is kegyelemre szorult. Nem dicsekszel majd, és nem jön ki a szádból felesleges beszéd. Uralkodni tudsz önmagadon és mindig Krisztus illatát árasztod a környezetedben, akkor is, ha ez némelyeknek halálos illatnak tetszik majd. Nem fogod félteni az életed. Megszűnsz az aggodalmaskodástól. És elfogynak szádból a trágár, közönséges kifejezések. Tisztelni fogod az embereket, mert tudod, hogy az Úr Jézus értük is meghalt. De a te példaképed akkor is az Úr marad, ha a legfantasztikusabb emberrel is hoz össze a sors.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr6945840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása