Péter második levele
2010. szeptember 24. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Péter második levele

"... amellyel a ti tiszta gondolkozásotokat emlékeztetés által serkentgetem; Hogy megemlékezzetek a szent prófétáktól ezelőtt mondott beszédekről, és az Úrnak és Megtartónak általunk, az apostolok által közölt parancsolatáról." 2 Péter 3:1-2.

Csúfolkodókról beszél az utolsó időben, akik készakarva nem tudják, hogy Isten szavára lett a föld és az ég, és Isten szava által kíméltetnek meg most a tűznek tartatván fenn, az ítéletnek és az istentelen emberek romlásának napjára.

Az Úr tűr és vár, de az Úr napja, mikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek megégve felbomlanak, a föld és ami rajta van, megégnek - hirtelen jön el, mint az éjjeli tolvaj.

Ezért: "Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és sóvárogjátok az Isten napjának eljövetelét, amelyért az egek tűzbe borulva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak." 2 Péter 3: 11-12.

De Júdás egész levele is fontos!

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr902320918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása