Csipetnyi kegyelem is elég
2011. augusztus 17. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Csipetnyi kegyelem is elég

Egész nap mentem. Megyek. Ebből áll a munkám. Idegen emberekkel beszélgetek az életükről. Soknak tettem bizonyságot az Úrról is. De általában mindenki elvan a maga bajával. Lefáraszt sok ember panasza. Azt hiszem Isten is így lenne velünk, ha nem lenne Isten. Valami van abban, hogy nem szeretjük hallgatni a panaszkodókat. Az Ige is arra buzdít, hogy ne legyünk zúgolódók. Hogy örvendezzünk. Sokkal jobb, ha örülő emberekkel találkozunk. Nekünk is jobban örülnek, ha örülünk. Van valami abban, amit Isten mond. És örvendhetünk, mert Benne tényleg mindenre van erőnk. Fizikailag elfáradhatok. Lelkileg is. De az Ő kegyelme minduntalan megújul. Megújít. Még ha csak szellőként legyint is meg egy-egy gondolat Róla, Felőle. Munka közben. Nem érdemes rágódni a dolgokon. Elég minden napnak a maga baja. Ő mindenre elég nekünk. Még annál is többre.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr183161182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alex69 2011.08.18. 11:28:18

Dicséretes a kitartásod. Nem jobb lenne, ha lenne egy kis saját gyülekezeted, és az utcán csak a meghívókat osztogatnád? Én is ilyenre vágyom.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2011.08.31. 08:56:19

Kata,ez nehezebb munka lehet,mint pl.: árkot ásni. Emberekkel foglalkozni:türelemmel,szeretettel,jól-URunk adjon erőt és kitartást!
süti beállítások módosítása