...Két út áll előttem, melyik úton menjek?...
2012. június 14. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

...Két út áll előttem, melyik úton menjek?...

Vannak hívők, akik úgy élnek, hogy beletörődnek az életükbe, és vannak, akik alakítják azt az Úrba vetett hit által.

Ha az ember nem tehet semmit, boldogtalan lesz. De ha hite szárnyakat ad neki, szinte nélkül is minden lehetséges neki. 

Sokfélék vagyunk. És Isten mindegyikünket szeret. És ha szükségünk van rá, kiigazít. És szükségünk van rá.

Az igaz, hogy a világ elmúlik. De addig élhetővé kell tennünk Isten dicsőségére. Úgy hogy nem esünk kétségbe, ha elmúlik belőle ez-az. Csupán Istenhez kell ragaszkodnunk. A többit megkapjuk ráadásképpen.

Mikor Pál és Barnabás prédikálták az evangéliumot Ikóniumban, Listrában, sokan lettek hívőkké, az Úr pedig bizonyságot tett az "Ő kegyelmének beszéde mellett" és adta, hogy jelek és csodák történjenek az ő kezeik által. A sántán született pedig az Ige hallására hitre gyúlt, és így, mivel ezt Péter meglátta annak szemeiben,és felszólította őt, felállt és járni kezdett.

Hit nélkül lehetetlen Istennek tetszeni. De aki hisz, annak minden lehetséges. A hit pedig hallásból van, a hallás pedig az Ige prédikálására fókuszál.

.

Így van ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr984587244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása