2013. február 18. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Előző napi bejegyzésemet töröltem. Érdekes módon rengetegen olvasták, és mintha csak megérezték volna, hogy sebesült vagyok, a "vérszagra gyűl az éji vad" szindróma működni kezdett. Volt pár igen jóindulatú komment is, amit köszönök. 

Azért is töröltem, mert félszárnyúra sikerült. Nem írtam le, mennyi segítséget is kaptam ugyanakkor a testvéreimtől. Mert pénzzel is, biztatással is, imával is, gyakorlatban is segítettek, mikor rászorultam. Hálátlanság volt részemről így kifakadni. Nem mellesleg én döntöttem úgy, hogy együtt járok velük, és vállalom a velük együtt elszenvedett "nyomorgatást".

Így hát bocsánatot kérek mindenkitől, akit valamilyen módon megbántottam.

Hirtelen célt tévesztettem. Mintha számíthatnék bármire is a világtól. De a testvérek őrködnek felettem, mellettem. 

És Isten áldja meg azokat is, akik támadtak.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr575086243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spearwort 2013.02.18. 12:49:36

hm. lemaradtam. A szöszbe. :)
Se a bejegyzésed se a kommenteket nem olvastam.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2013.02.18. 19:23:43

azért olvasták sokan mert kint volt az index.hu címlapon

kár, hogy törölted

stephy-alias:Nászta Katalin · http://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu 2013.02.18. 21:37:43

Köszönöm endike a pozitív megerősítésed. Rájöttem, utólag. Aztán visszatettem, mert spearwort is bátorított. De azért kellett a kiegészítés.És a te ajánlott prédikációdat meg is hallgattam. Ide írom: az tetszett a legjobban, hogy a tökéletlenségben van az erőnk, illetve az a legszebb.
süti beállítások módosítása