Hazugság - terápiák
2019. május 07. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Hazugság - terápiák

 

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman
- idézet egy manapság divatos alternatív gyógymódot reklámozó oldalról

orveny.png

Isten úgy teremtette az embert, hogy ketten tökéletesen összeillenek, a férfi és a nő.

Nincs szükségük különféle varázslatra, hókuszpókuszra ahhoz, hogy szaporodjanak és sokasodjanak. Elég hozzá a szeretet. Amit nem kell magyarázni. Minden más beavatkozás Isten megcsúfolása. Varázsolni tilos, idegen erőket segítségül hívni, szentté kinevezni egy testrészt, mind a hazugság műfajához tartozik, ami Isten előtt utálatos. Azt bizonyítja nem bízol benne, ha ilyen praktikákhoz fordulsz.

Legyen elég neked az Ő szava. Az szent. És az szentel meg téged, ha befogadod. Nem a keleti miszticizmus, a hipnózisos állapot, amikor azt sem tudod milyen erőknek teszed ki magad, a tested. Eredeti rendeltetésed, hogy az Úr Isten tulajdona vagy, aki nem rabszolgát, hanem munkatársat alkotott benned magának, de csakis magának, nem sötét erőknek, amik világosságot hazudnak neked magukról. Én vagyok a világ világossága, mondja az Úr Jézus. Nincs más Isten rajtam kívül, mondja az Úr. Mindenféle istenecskék vannak, akikről lehull majd a lepel, mikor újra eljön.

Ne add át magad olyan erőknek, amiket nem ismersz. A tested tökéletes, úgy ahogy teremtette. A méhed arra való, hogy megfoganjon és kihordja magzatod, és megszüld gyermekeidet. Nincs szükséged kozmoszbeli energiákra, a méhed nem a menny kapuja – micsoda Istenkáromlás ez? A menny ajtaja Jézus Krisztus. Nem vagy szent nélküle. Senki, semmi sem szent nélküle. És ő nem szenteli meg a tisztátalant, aki nem az Ő Szavában hisz.

Már akkor el akarták lopni a tudományát, amikor itt járt a földön. Mágusok settenkedtek körülötte, hogy ellessék, amit csinál. Hiába. Annyit értek el vele, hogy a hiszékenyeket elfordították Tőle, TŐLE, aki maga az Élet.

Ne ess te is ebbe a hibába! Ne ess Isten átka alá hitetlen, lázadó magatartásoddal! Ne tedd tönkre a gyermekeid varázsló praktikákkal!

Az Úr számonkéri majd tőled, amit cselekedtél! Lásd be, térj vissza Isten tiszta beszédéhez, amit a Biblia tartalmaz. Ő mindent ingyen adott nekünk, nem kért érte pénzt! Nem lehet megvásárolni az egészséget! Az életet!

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr1114813796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása