A pokolról
2010. január 02. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

A pokolról

Ma szólt hozzám az Úr az Ő igéjén keresztül. A Filippibeliekhez írt levél 3:7-14 és a Zsidó 10:32-39-en keresztül. Ezekkel az igékkel érintett meg.

Előtte megnéztem egy video-klipet a neten, www.emberfia.hu oldalon (23 perc a pokolban) valamint elolvastam MARY KATHRYN BAXTER : Amit a pokolról mindenkinek tudnia kell c. írását.

Azért írom ide, hogy más is elolvassa.

Az Igéken keresztül pedig Isten arra figyelmeztetett, hogy az életem egy futás azon a pályán, amit Isten jelölt ki, ami keskeny, és sajnos le is lehet róla térni, de vissza kell kerülni rá mindenképpen, ha be akarunk jutni a mennybe, ahova csak szentségben juthatunk be. Nem hátrálhatunk meg, meg kell küzdeni azért, hogy hitben maradjunk, és bátrak legyünk ellenállni a bűnnek és a gonosznak. A vég közel. Az Úr hamar eljön, megígérte. És ha bűnnel az életemben halok meg, nem jutok a mennybe, hanem a pokolba.

A Jelenések könyve tisztán beszél, ki nem kerül be: a gyávák, útálatosok, hazugok, stb. A bűnt elkövetők. A hitért való küzdelem épp azt jelenti, hogy tusakodunk ellene, amíg itt élünk a földön, hogy ne legyen rajtunk szeplő és sömörgözés.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr11638931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása