Minket is szeret az Úr!
2011. augusztus 08. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Minket is szeret az Úr!

Annyira jó volt újra együtt dicsérni az Urat a testvéreimmel, találkozni, beszélgetni velük, úgy, hogy nem volt bennem semmi elvárás feléjük.

Hát én is Isten gyermeke vagyok, meg ők is, mi is a különbség köztünk? Semmi!

Nagyon megvigasztalt és helyreigazított Andrew Wommack egyik tanításából az idézett ige:

"Az Isten pedig a mi hozzánk való szerelmét abban mutatta meg, hogy mikor még bűnösök voltunk, Krisztus érettünk meghalt. Minekutána azért most megigazultunk az ő vére által, sokkal inkább megtartatunk a harag ellen ő általa. Mert ha, mikor ellenségei voltunk, megbékéltünk Istennel az ő Fiának halála által, sokkal inkább megtartatunk az ő élete által minekutána megbékéltünk vele." Róma 5:8-10

És a "köszönöm, jól vagyok"-nál sokkal többet tudtam beszélgetni a testvéreimmel. És meg tudtuk hallgatni egymást, anélkül, hogy "tanítani" akartuk volna a másikat.

Jól esett.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr123134838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása