2012. január 27. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Zakariás könyvét olvasom, és újból eláraszt a Mindenható különös kijelentése az övéi számára. Akiket látott Zakariás, olyan, mint a mesében. Angyalokat, lovasokat, mesterembereket, és ezek mind abból a számunkra láthatatlan de annál valóságosabb világban vannak, amik elrejtettek szemeink előtt.

De mit mond az Új szövetség? Ebben az utolsó időben Isten az Ő Fiát adta, hogy Benne higgyünk. Az új szövetség pedig azt közli velünk, hogy ettől kezdve az Úr Jézust kell hallgatnunk. Ő pedig az Igén keresztül közli velünk akaratát, amit megelevenít a Szent Szelleme által számunkra.

Ezért az a legfontosabb, hogy az Igét helyesen ismerjük. 

Ez nem semmisíti meg mindazt, amit Zakariásnak mondott az Úr. De nekünk ezeknél TÖBBET adott, NAGYOBBAT jelentett ki Krisztusban.

Ezt felfogni, megérteni, magunkénak tudni - egy élet sem sok.

Azért írom ezeket, mert hiszem, hogy nem arra kell vágyakozzunk, hogy csiklandozva betöltsön a Szent Lélek, vagy fantasztikus angyalt kell látnunk, aki megérinti az ajkunkat, hanem azt az AJÁNDÉKOT kellene jobban kicsomagolni, amit az ATYÁNK az Ő Fiában nekünk adott.

Ábrahámnak azt mondta: "És eképpen békességes tűrő lévén, megnyerte az ígéretet."Zsidó 6:15

Ez nekünk is üzenet.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr143899812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása