2012. március 31. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

Uram, Jézus Krisztus!

 

Áldalak és magasztallak, mert Te vagy az Út, az Igazság, az Élet, és nincs Rajtad kivül senki, akihez mehetnék.

Szeretem Magyarországot, magyarnak születtem, és ezért az országért kérlek most: adj bölcsességet a vezetőinknek, vezessék az emberek javára, épülésére az országot, döntsenek bölcsen, és legyen tiszta látásuk, amire ebben a zűrös időkben nagy szükségünk van. Kérlek, fordítsd magad felé a szívüket! Ez a te hatalmadban van! Kérlek, adj kegyelmet ennek az országnak, mert nagy szükségben van!

Nincs más közbenjáró rajtad kivül, Te vagy az, aki segíthetsz egyedül! Kérlek! Ne engedd, hogy teljesen lejárassanak bennünket! Ez egy tehetséges ország, ahol a Te kegyelmedből sok embernek szereztek és szereznek örömet, rengeteg feltalálót, tudóst, művészt adott a világnak, akik megörvendeztették az embereket, könnyítettek a sorsukon. Tudom, hogy ez nem elég az üdvösséghez, de Te mondtad, hogy imádkozzunk az előljáróinkért, hogy jó dolgunk legyen, mert Te is ezt akarod. Hiszen Te szereted a magyarokat, szereted az embereket, és emlékezz, nem gyönyörködsz a hitetlen halálában. Hanem abban, hogy megtérjen Hozzád, és éljen. Kérlek, szabadítsd meg az országot ebből a nyomorúságos helyzetből, amibe került! Nincsenek munkahelyek, rengeteg az elkeseredett és kilátástalan ember. Avatkozz be!

Az Úr Jézus nevében kérlek!

És hálát adok Neked mindenért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr824352870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása