nem vagyok tucat áru
2018. június 08. írta: stephy-alias:Nászta Katalin

nem vagyok tucat áru

 

falfirka.jpg

Ide megírhatok mindent, amit érzek, gondolok, ugyanis nem olvassa senki. Vagy alig. Pedig a facebookon, és a nagy közösségi oldalakon csak tucatárunak érezheti magát az ember, mégis, odavonzza a sokaság, a kíváncsiság - és rabja lesz. Pedig, ha igazán meg akar valamit ismerni, el kell vonulnia, egy csendes zugba, ahol arra figyelhet, amit kiválasztott. Ilyen lehet egy blog, vagy ilyen lehet egy saját weboldal. Amikből azért szép számmal vannak. De ha felteszem a közösségi hálóra, hogy itt olvassatok - nem keresik meg, csak ha meghirdeted. Maguktól kevesen nyitják meg egyenesen azt az oldalt. 

Mégis, kedvem van újra csak ezeken a felületeken megnyilvánulni. Aki engem keres, az majd úgyis megtalál. Közösségi lárma nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu/api/trackback/id/tr7914031668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2018.06.10. 17:15:41

Még ha melankolikus is, de szép gondolatok! Köszönöm! Korábban én is fogalmaztam hasonló gondolatokat: zsotza.blogspot.com/2016/04/virtualis-palackposta.html

stephy-alias:Nászta Katalin · http://aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu 2018.06.10. 18:02:42

És én akkor is elolvastam azt! Zsotza! Nagyon jókor üzentél. Köszönöm!
süti beállítások módosítása